Шановні клієнти!

На нашому сайті ведуться технічні роботи
Наявність товару уточнюйте у наших менеджерів

(067) 172-36-39 Viber, Telegram, Signal

Ніж Firebird F6252

  • Код товару F6252
  • Артикул F6252
  • Немає в наявності
  • Лінійка моделей Firebird завоювала особливу популярність завдяки поєднанню кількох важливих якостей. Ці ножі мають невеликі розміри, що дає можливість використовувати їх кожен день.. Опис

  • 287 грн.




Обробка замовлень і оплата

Відправка з власного складу

Обмін і повернення товару

Отримати фахову підтримку

Лінійка моделей Firebird завоювала особливу популярність завдяки поєднанню кількох важливих якостей. Ці ножі мають невеликі розміри, що дає можливість використовувати їх кожен день. Вони ефективні на практиці, якісно зібрані, зручні та недорогі за ціною. Ніж F6252 є одним з таких виробів.
Firebird F6252 відрізняється яскравими кольорами руків'я — чорним і зеленим. Завдяки такому яскравому забарвленню інструмент легко відшукати, наприклад, в траві, коли ви відправляєтеся на пікнік або в подорож. Модель оптимально підходить для туристичної діяльності. До її складу увійшла якісна сталь марки 4116 Krupp, твердість якої досягає 56 одиниць за шкалою Роквелла. Сталь потребує постійного заточування, але термін служби довгий, навіть за умови мінімального догляду за ножем. Виріб витримує контакт з водою, що дуже важливо, коли ніж використовується в польових умовах. Проте, не варто забувати протирати інструмент сухою серветкою після застосування.
Ніж стане в пригоді рибалкам, мисливцям, і взагалі вкрай вдалий для застосування в активному відпочинку. Виробники додали лезу форму drop point і зробили широкі спуски. Поверхня металу відшліфована великими абразивними каменями за методом stone wash.
Руків'я округлої форми, зручне, добре лягає в руку, виконане зі склонаповненого волокна. Такий композитний матеріал дає моделі всі необхідні якості. Стійкість до зношування, міцність, довгий термін служби ножа. Рельєфна поверхня руків'я гарантує відмінне зчеплення, ніж не вислизне з долоні, навіть якщо воно мокре або забруднене. Виконувати виробом можна безліч операцій. Нарізати продукти, відкрити консервні банки, розрізати що-небудь. Для фіксації леза передбачили замок типу Liner lock. Зручно і безпечно.
Загальна довжина ножа складає 21 сантиметр. Довжина в складеному стані - 12,1 сантиметра. Товщина клинка - 3,3 міліметра. Довжина клинка досягає 8,9 сантиметра. Важить ніж 142 грами.
Характеристики
Тип Складаний
Матеріал Руків'я - Fiberglass
Довжина Загальна - 210 мм
Вага 142 г
Довжина клинка 89 мм
Товщина обуха 3.3 мм
Матеріал клинка Сталь марки 4116 Krupp
Тип профілю клинка Drop Point
Тип різальної кромки леза прямий
Тип ножового замка Liner Lock
Твердість за шкалою Роквелла 56 HRC

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Perun X16

Зброя

Нарізна зброя в магазині Штурм

Tinck Arms. GO2 Weapons. Andro Army. Сучасні AR-15 AR-10 системи та компоненти.

Обрати